Wij verzorgen en leveren maaltijden aan scholen, bedrijven, sport- en vakantiekampen.

Kasteelstraat 69 - 8810 Lichtervelde - tel: 051/72 61 74 - fax: 051/72 61 82 .

Vanaf 1 september 2014 werken wij samen met de firma Delimael voor wat betreft de levering van maaltijden aan scholen & bedrijven. Wij hebben deze stap gezet om onze warme maaltijdbedeling verder te kunnen uitbouwen en de kwaliteit van onze maaltijden nog verder te verbeteren. 

Wij zijn ervan overtuigd dat de NV Delimeal met zijn ervaringen uit zowel warme maaltijdbedeling aan scholen, derde leeftijd en zorginstellingen de ideale partner voor de toekomst is. 

Voor de menu's kunt u terecht op http://www.delimeal.be/

Belangrijk! De samenwerking heeft enkel betrekking op de levering van maaltijden aan scholen en bedrijven, voor de organisatie van feesten in onze feestzaal en op verplaatsing blijven wij volledig onafhankelijk verder werken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze herorganisatie ons zal toelaten ook deze tak van ons bedrijf nog verder uit te bouwen. Wilt u meer informatie omtrent catering van allerhande (school)feesten, buffetten, barbecues, recepties, ... voor kleine en grote groepen, aarzel dan niet om de site van onze feestzaal te raadplegen.

Hebt u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren om info@turfhauwe.be of bel ons rechstreeks op 051 72 61 74.